CEAM Transport  is specialist in het transporteren van fietsen, maar ook bakfietsen. Wij leveren aan fiets- en bakfiets dealers  en bieden daarnaast voldoende mogelijkheden om de producten op het door u gewenste adres af te leveren.

We bezorgen met kleine en grote auto’s. We vragen uw begrip als de chauffeur vanwege de ligging van uw afleveradres niet altijd voor de deur kan komen.

Fietsen bezorgen nu gemakkelijker als ooit tevoren

“Nederlanders zijn dol op fietsen” Nederland telt de meeste fietsen per inwoner ter wereld. Het is dan ook niet gek dat we tegenwoordig massaal kiezen voor het online bestellen en laten bezorgen van een nieuwe fiets. Dit is wel zo handig! Fietsen bezorgen is een prettige service waar iedereen gebruik van mag maken.

Fietsen laten bezorgen is gemakkelijk, snel en voordelig. Fietsen bezorgen hoeft nog niet eens duurder te zijn. Kies er ook voor om de droomfiets thuis te laten bezorgen. Geen gedoe onderweg maar direct van start! Same day delivery is tegenwoordig helemaal hip. Same day delivery is bij fietsen montage of verkoop geen probleem.

Maak gebruik van de beste service van montage specialisten bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Een fiets past vaak niet zo gemakkelijk in de auto. Het is niet nodig om hier zelf mee te gaan sjouwen. Kies er voor om de nieuwe fiets thuis te laten bezorgen!” Dit is wel zo gemakkelijk bij de aankoop van de de nieuwe fiets.

Fietsen bezorgen

Ook graag uw fiets laten bezorgen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Het maakt niet uit waar de fiets moeten worden bezorgd. Tot aan de Waddeneilanden kan een fiets worden thuisbezorgd. Iedereen kan hier dus eenvoudig gebruik van maken. Geen gedoe met lange wachttijden. Deze service is ontzettend prettig voor een ieder die een fiets koopt. Het aanbod van online fietsen laat niks te wensen over.

“Ga voor de beste fiets!” Degene die slim koopt vergelijkt de prijzen van de verschillende aanbieders. Een echt goede fietsverkoper onderscheidt zich door een lage prijs en hoge service. Iedere fiets kan online besteld worden. Het online aanbod van fietsen is een stuk uitgebreider dan in een normale winkel. Men kan een keuze maken uit vele verschillende varianten. Kies voor een omafiets, herenfiets, racefiets of wat voor fiets dan ook.

Iedereen kan ongetwijfeld slagen in het vinden van een geschikte fiets. Maak ook gebruik van meubelbezorgservice bij het kopen van meubels. Dit bespaart een hoop sjouwwerk. Wanneer men gebruik maakt van de meubelbezorgservice zal dat een hoop gedoe schelen. Maak gebruik van de beste service! Onbezorgd een fiets bestelen is gemakkelijker als ooit. Wanneer de fiets wordt thuisbezorgd weet men vooraf. Geen gedoe met de hele dag wachten op de aankoop. Iedereen kan gebruik maken van de hoogste service, zonder dat dit extra geld kost. Waarom zou men zelf dit willen doen? Bijvoorbeeld bij meubeldistributie wordt er altijd gebruik gemaakt van bezorging.
Bij meubeldistributie zit ook niemand te wachten op het zware sjouwwerk. Laat dit over aan degene die dat werk graag willen doen. Wacht niet langer en laat de fiets nu thuisbezorgen. Ongetwijfeld zal de fiets snel worden thuisbezorgd. Nog nooit was dit zo gemakkelijk!